Ditt Kraftdjur -HUNDEN

På den här kursen får du grundläggande kunskaper och helt skräddarsydda övningar i Doga, aktiveringsövningar, avreaktioner, hundens och ditt känsloliv, meditation, intuitionsträning och hundkommunikation.

Men framförallt syr vi ihop det till en helhet där du öppnar upp dina kvaliteter och låter din hund visa dig vägen till ett liv som just du längtar efter. Du får också en fantastisk möjlighet att, inom de områden du redan har grundkunskaperna utveckla dom vidare från där du står. Här finns ingen början eller slut. Vi bara utvecklas.

Vi kommer att mötas online varannan vecka, tillsammans hittar vi en tid, för att stämma av, jag ger skräddarsydda övningar till dig och din hund och du får svar på alla dina frågor. Mellan varje möte jobbar du tillsammans med din hund och jag finns hela tiden tillgänglig via mail.

Mina kurser är alltid uppbyggda med principen att det aldrig ska behöva ta mer tid än det du redan lägger ner på din hund. Du behöver kanske bara ändra på det du redan gör tillsammans med hen för en tid. Dock kommer det att behövas utrymme för coachingsamtal 1 timme varannan vecka.

Allt detta under hela 5 månader, till en investering av 5990 kr

I ett tryggt space skapar vi magiska förutsättningar för dig att titta djupare. Att våga stanna upp och sluta leta efter lösningen utanför dig själv. 
När du stannar och lyssnar på riktigt öppnar sig nästa nivå av medvetande.
Med enkla kraftfulla övningar kommer jag bjuda in till nya insikter om vem DU är. Inte den du vill vara. Inte den du skapat. Den du är född att vara. 

Vi går bland annat igenom

 • Enkla Dogaövningar
 • aktiveringsövningar
 • Hur du bäst använder avreaktioner för både dig och hunden
 • hundens och ditt känsloliv,
 • meditation
 • intuitionsträning
 • grunderna i hundkommunikation.
 • coachning online varannan vecka
 • mailsupport mellan träffarna
 • trygg plats för utveckling
 • verktyg och övningar som är lätta att förstå, passar i din vardag och möter dig exakt där du är. 
 • övningar som inte bara passar dig just nu utan dessutom växer med dig när du utvecklas. Det här är inte kursen du kryssar av och är klar med. Det här är upplevelsen som förändrar ditt liv för alltid. 

Din investering

Endast ca 5990 kr för
hela 5 månader coaching

En möjlighet utan motstycke!

Är du redo att ta steget?

Tillsammans, du, jag och din hund jobbar vi förutsättningslöst och nyfiket utforskande utifrån hundens behov av aktivering, berikning, avslappning och arbete.

Vi börjar alltså med att möta och jobba med din hund. Samtidigt gläntar vi på dörren till dina egna behov inom samma områden, för att kunna fördjupa oss i var era kvaliteter får växa som bäst .

Anmäl dig nu direkt via therese@lomner.se eller via Hundhäxans messenger på Facebook

Anmäl dig nu direkt via therese@lomner.se eller via Hundhäxans messenger på Facebook
Investeringen i dig själv är 5990 kr och betalningen kan delas upp efter behov.

Sagt om min coachning

Du verkligen lyssnar på mina behov av ditt stöd och du läser av mig utan att jag måste säga allt i ord
Du är också engagerad, kompetent och en fantastisk lyssnare. Du är ett jättebra stöd och du vet vilka ”knappar” du ska trycka på. Du är superbra på att lotsa mig bland mina känslor.
Ingela

Coachning gav mig mer än jag förväntade mig. Mitt mål var att lära känna min hund bättre men jag fick även lära känna mig själv bättre. Jag har lärt mig så otroligt mycket om samarbete med hunden och om mig själv som person. Det viktigaste av allt är att jag lärt mig och förstår att jag är den viktigaste i mitt liv och för att jag ska fungera så behöver jag förstå mitt eget värde och ta hand om det.
Maria

Hur vet jag om det här är rätt för mig? 

Känner du en lockande upprymdhet och är redo för nästa steg så har du nästa steg här. Känns det läskigt eller du har funderingar träffas jag gärna för att reda ut tankarna. 
Boka en kostnadsfri 20min vägledning så tar vi reda på vilket nästa steg är för dig. Hör av dig till  therese@lomner.se eller via Hundhäxans messenger på Facebook

Har du försökt innan utan resultat?

Från vilken plats försökte du då? Vågade du göra det på riktigt? Tillsammans med mig och din hund kommer du inte kunna misslyckas om du är redo att göra jobbet. 

Gör du redan massor och har inte tid för mer?

Vågar du stanna och andas? Skala av alla skapade måsten och se vad du och din hund egentligen behöver för att må bra?
Lever du ett fullbokat liv så hjälper jag dig att hitta tid för de viktigaste övningarna som hjälper dig vidare. 

Kommer det gå med just din hund?

Givetvis! När du är redo är din hund det. Lita på att ni är helt rätt för varandra. 

Verkar zoom läskigt?

Tekniken är inte svårt. Du får en länk att klicka på och klarar dig bra med mobil eller dator. 
Möten sker med ljud och bild i ett tryggt rum.

Din investering: 5990 kr ink. moms för privatpersoner. Plus moms för företag.
Det är också möjligt att göra en avbetalning. Kontakta mig så löser vi det.
Du kan enkelt swisha eller be om faktura.

Säkra din plats nu  therese@lomner.se eller via Hundhäxans messenger på Facebook