Sagt om mig

Ta chansen att guidas av underbara Therese på Hundhäxan. 🥰 Under mitt år med henne bytte jag jobb och avsa mig arbetsledarroll efter många år, ansökte till att börja plugga till stödpedagog, hittade mig själv, lärde mig att ta micropauser vilket gjorde att jag fann mig innan jag dök in i nästa projekt.
Hon lärde mig att andas och att stress inte tar död på en, utan stress får en bara att liksom sluta leva på något vis.Med henne vid min sida avbokade jag totalt 6 fulla grupper för hundträning – till förmån för just mig själv. Med henne vid sidan var det en självklarhet att man visst kan ”köra ända in i kaklet” i vissa projekt, men inte på bekostnad av saker som är viktigare: typ sig själv och sitt mående.
Jag lärde mig guidas av mina hundar, låta dem styra mig i tysto genom skogen. Jag satt på stubbar och tog in naturen, kom hem laddad med ny energi. Jag lärde mig vila på dagen och jag insåg verkligen vad fasen jag höll på mig. Ett uppvaknande där Therese stundtals var brutalt ärlig och där hon fick mig att se mig själv i hundarna. Avspeglingen där var väl det som fick mig att förstå. Förstå att allt i livet inte är blodigt allvar, att allt inte alltid hänger på mig, att det får finnas någon måtta på vad man tar på sig, att man kan be om hjälp, att det är okej att pausa och bara stanna upp, så själen kan komma i fatt en ♡♡♡ Sistnämnda är guld. /IDA

Med en fingertoppskänsla stöttade hon mig samtidigt som hon vågade utmana mig på precis rätt nivå för att vägleda mig i rätt riktning. Nu är jag igång med kurser både i Karlstad och Kristinehamn! Jag känner mig trygg som dogalärare, lärare och privatperson.Jag kommer aldrig glömma känslan jag fick av hennes svar på en fråga under utbildningen: ”Men, känner du mig?!”Jag kan varmt rekommendera Therese Lomner om du vill utvecklas på livets resa! /CARINA

Vill du möta hela dig själv tillsammans med din hund.. Växa, utvecklas och hitta dig själv med underbar stöttning och vägledning genom hela din resa? Då kan jag inte annat än att rekommendera Therese av hela mitt hjärta.
Hon har en förmåga att se det bakom, få dig att se det själv och därmed kunna acceptera och släppa det som behövs.
Att se mina skavanker (enligt mig själv) som något positivt och som kan vara en styrka.
Hon är en fantastisk person som fick mig att våga älska mig själv, ge mig själv egentid och lära känna mig själv på nytt.Jag har ofta en förmåga att krångla till det, Therese fick mig att inse att det ofta är i det lilla enkla som man hittar guldkornen. /THERESE