Meditation med hund

Start den 14 februari. Boka på therese@lomner.se

Vill du gå en annorlunda kurs med hund men har inte tid att åka iväg?
Längtar du efter att få mer lugn i din vardag?
Vill du fördjupa din relation till din hund?
Är du i behov av att ge dig mer egentid men tror att du måste välja bort hunden då?
skulle du vilja lära dig mer om hur känslor påverkar vår vardag och vad du kan göra för dig själv?
Upplever du att du gör allt men kommer ändå inte hela vägen fram? Med hundträning, med er relation, med balans i vardagen eller något helt annat.
Eller är du helt enkelt bara nyfiken på hur allt kan förändras när du gör något helt nytt?


Då är den här kursen för dig!

Här lägger vi grunden för en vardagsrutin med stilla samvaro tillsammans med din hund. Här öppnar vi dörrar för en djupare kontakt och kommunikation. Här låter vi oss själva ta plats utan att åsidosätta våra hundar. Och inte minst, här finns verktygen för att börja skapa precis det som du vill med dig och din hund….. och allt annat i ditt liv.

Meditation är så mycket mer än att sitta och slappna av. Det i sig är naturligtvis både skönt och välgörande.

Men i den här kursen så låter vi meditationen vara ett verktyg för att komma djupare, se klarare, och bli mer närvarande. Vi låter meditationen hjälpa oss att få svar och komma åt den tysta kunskapen. Vi tränar upp vår intuition så hundträningen går enklare, relationen blir mjukare och leken får en större plats i vardagen.

Den här kursen ger dig en och samma grund av meditation men med 5 olika teman. Allt detta för att du ska komma dig själv närmare samtidigt som du tittar på olika områden så som bland annat intuition, vardagsrutiner, närvarande beröring och känslor. Du kan rensa upp och fördjupa dig där du själv känner att det behövs. I den takt du önskar.

Allt startar med dig!
Meditation hjälper oss att ta hundägandet till ett lekfullt allvar, där ansvaret får rätt proportioner. Där vi inte längre behöver åsidosätta oss själva för att ge hunden det bästa. 

Vi möts en gång i veckan på zoom i ca 1,5 timmar. Jag ger en kortare föreläsning kring det tänkta temat för veckan. Jag guidar en ca 25 minuter lång meditation och vi avslutar med frågor och reflektioner. Mellan träffarna har du fri support via vår gemensamma facebookgrupp och via mail om du så önskar, så du tryggt kan fortsätta öva. Vi gör det här tillsammans med våra hundar. Oavsett om din hund vill vara nära, ligger helst en bit bort eller är en hundgårdshund, så är den med i det vi gör.

Känner du dig nyfiken och redo för förändring, så tveka inte att boka din plats. Det är begränsat antal platser.

Start den 14 februari. Boka på therese@lomner.se
Investering 125€/ca 1300 skr
(det är inte svårt att göra en utlandsbetalning. Jag hjälper dig)
Plats: online
Anmälan till: therese@lomner.se eller på pm till Hundhäxan.