Gruppcoaching

kraftdjur HUND –
teamwork på djupet

Brottas du med knepiga beteendeproblem hos din hund? Känns det som om något saknas men du är osäker på vad? Stressar du runt mellan aktiviteter utan att riktigt landa i Dig? Tänk om du har svaret och lösningen på allt som stör precis där du inte vågar leta. 
Hundhäxan bjuder in till en unik möjlighet till personlig utveckling i sällskap med din hund under vintern 2022!
Mår du bra och känner dig nöjd där du är i livet utan önskan om att fördjupa din upplevelse så kan du scrolla vidare nu. 

Känner du däremot en gnagande längtan efter något mer. Ett sökande efter något som borde finnas. Något som inte går att beskriva? En utveckling inåt och samtidigt tillåtas expandera gränslöst. 

Köper du många kurser utan att hitta rätt?

Letar du efter pusselbiten till nästa nivå i ditt liv, din hundträning, din relation till dig själv och din hund?
Är du redo att uppgradera dig själv i sällskap med din hund?

Då har du hittat helt rätt.

Det här är inte en vanlig hundkurs. Det här kan inte ens kallas hundkurs. 
Det här är inte nästa nivå. 

Det här är grunden som saknas. 
Den röda tråden. 
Spegelbilden som stämmer. 
Strecket som sluter cirkeln. 

Det här är inte ytterligare en kurs du aldrig kommer avsluta. Det här är en upplevelse som kommer utveckla dig inåt samtidigt som du expanderar. Och allt i sällskap med hunden. 
Är du redo att investera i dig själv och din hunds utveckling, mående och välbefinnande så anmäl dig här therese@lomner.se eller via Hundhäxans messenger på Facebook

Hunden kan vara en viktig del i din personliga utveckling om du låter den. Den speglar allt som pågår under ytan och det är ingen slump att just din hund är din och att den gör som den gör.
I dagens samhälle väljer vi ofta att träna hunden för att bli som vi vill. För att passa in och fylla tomrummet inom oss. Men tänk om hunden har en viktigare uppgift. Tänk om den kan följa dig på en resa långt mer utvecklande än att bara ha ett promenadsällskap eller träna för nästa tävlingsresultat. 
Det är få som är modiga nog att öppna ögonen och verkligen se för att lära. Men när man väl gör det står hunden redo med en oslagbar vishet, ett oändligt tålamod och, så klart, blöta pussar när det känns jobbigt.

Min coachning är inte för den som vill döva relationen med hunden med vältajmat godis. Den utveckling vi gör tillsammans i gruppen går inte att köpa på någon djuraffär, den kan inte selekteras fram med välvalda linjer och den kan inte vinnas. Men du kan växa in i den. Om du vill och vågar.
Genom noga utvalda uppgifter som passar bra även i redan fullbokade liv hjälper jag dig se dig själv och din hund från nya vinklar. 
Du kommer få använda dina sinnen, din kropp och din intuition till att se och känna det som innan varit dolt. 

I en liten grupp skapar vi trygghet att titta djupare. Att våga stanna upp och sluta leta efter lösningen utanför dig själv. 
När du stannar och lyssnar på riktigt öppnar sig nästa nivå av medvetande.
Med enkla kraftfulla övningar kommer jag bjuda in till nya insikter om vem DU är. Inte den du vill vara. Inte den du skapat. Den du är född att vara. 

Vågar du följa med?

Coachinggruppen startar 10 november och håller på 6 månader. Vi träffas udda veckor på onsdagar klockan 19.30.

Det här får du:

  • coaching online i grupp varannan vecka
  • obegränsad tillgång till forum med vägledning och stöd mellan träffarna
  • en trygg plats att utvecklas och expandera på
  • verktyg och övningar som är lätta att förstå, passar i din vardag och möter dig exakt där du är. 
  • övningar som inte bara passar dig just nu utan dessutom växer med dig när du utvecklas. Det här är inte kursen du kryssar av och är klar med. Det här är upplevelsen som förändrar ditt liv för alltid. 

Investeringen i dig själv är 995€ och betalningen kan delas upp efter behov.

Är du redo att investera i dig själv och din hunds utveckling, mående och välbefinnande så anmäl dig här therese@lomner.se eller via Hundhäxans messenger på Facebook

Hur vet jag om det här är rätt för mig? 

Känner du en lockande upprymdhet och är redo för nästa steg så har du nästa steg här. Känns det läskigt eller du har funderingar träffas jag gärna för att reda ut tankarna. 
Boka en kostnadsfri 20min vägledning så tar vi reda på vilket nästa steg är för dig. Hör av dig till  therese@lomner.se eller via Hundhäxans messenger på Facebook

Har du försökt innan utan resultat?

Från vilken plats försökte du då? Vågade du göra det på riktigt? Tillsammans med mig och gruppen kommer du inte kunna misslyckas om du är redo att göra jobbet. 

Gör du redan massor och har inte tid för mer?

Vågar du stanna och andas? Skala av alla skapade måsten och se vad du och din hund egentligen behöver för att må bra?
Lever du ett fullbokat liv så hjälper jag dig att hitta tid för de viktigaste övningarna som hjälper dig vidare. 

Kommer det gå med just din hund?

Givetvis! När du är redo är din hund det. Lita på att ni är helt rätt för varandra. 

Utvecklas du helst ensam?

Det här är en gruppupplevelse med djup, bredd och höjd. Din resa är din men när det behövs finns gruppen här som trygghet, stöd och inspiration. 
Du delar med dig av det du vill och det finns inga krav på hur mycket eller lite du ger till gruppen. 
Att höra till, våga öppna sig och vara en del av andras utveckling ger en värdefull energi som boostar arbetet du gör på egen hand mellan träffarna. 

Verkar zoom läskigt?

Tekniken är inte svårt. Du får en länk att klicka på och klarar dig bra med mobil eller dator. 
Möten sker med ljud och bild i ett tryggt rum. Känns det ändå jobbigt så kan vi jobba med det enskilt innan coachingen startar.

Är du redo att investera i dig själv och din hunds utveckling, mående och välbefinnande så anmäl dig här therese@lomner.se eller via Hundhäxans messenger på Facebook

Din investering: 995€ ink. moms för privatpersoner. Plus moms för företag.
Det är också möjligt att göra en avbetalningsplan. Kontakta mig så löser vi det.